Elkészítés: A fagyasztott epret fagyott állapotában tegyük turmixgépbe, szórjuk meg a porcukorral, és hagyjuk félig kiengedni. (Ha friss eperrel dolgozunk, akkor alaposan tisztítsuk meg, szárítsuk meg, és úgy tegyük a turmixgépbe.) Ha már félig kiengedett, akkor turmixoljuk össze, majd adjuk hozzá a hozzávalókat apránként. Keverjük ki jó habosra, majd egy előre lehűtött műanyag tálba öntsük bele a masszát. Tegyük be a mélyhűtőbe, és addig fagyasszuk, amíg a szélein elkezd fagyni. Ezután a krémet elektromos habverővel egészen habosra (fehéredésig) verjük. Ezt a műveletet még 2-szer ismételjük meg (így krémesebb lesz a fagyink). Mielőtt teljesen lefagyasztanánk, az utolsó keverésnél még tehetünk a masszába eperdarabkákat is. Teljesen lefagyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.