Előkészítés: A kétszersültet lereszeljük vagy összetörjük. Lapos tálra állítjuk egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma oldalát.
Elkészítés: A kétszersültet összedolgozzuk a mézzel és a vajjal, és belenyomkodjuk az előkészített tál aljára. Hidegre tesszük. A zselatint a csomagoláson olvasható utasítás szerint beáztatjuk. Az epret megtisztítjuk megmossuk, és összeturmixoljuk. A túrót áttörjük, összekeverjük az eperturmixszal és a cukorral. A zselatinhoz öntünk 1 dl vizet, felforraljuk, és az epres túróval összedolgozzuk. A tejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval, és a masszába forgatjuk. A krémet a formába simítjuk, és 3-4 órára behűtjük. Tálaláskor levesszük a forma oldalát, a tortát megszórjuk a pisztáciával, és eperszemekkel díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.