Előkészítés: A kétszersültet lereszeljük vagy összetörjük. Lapos tálra állítjuk egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma oldalát.
Elkészítés: A kétszersültet összedolgozzuk a mézzel és a vajjal, és belenyomkodjuk az előkészített tál aljára. Hidegre tesszük. A zselatint a csomagoláson olvasható utasítás szerint beáztatjuk. Az epret megtisztítjuk megmossuk, és összeturmixoljuk. A túrót áttörjük, összekeverjük az eperturmixszal és a cukorral. A zselatinhoz öntünk 1 dl vizet, felforraljuk, és az epres túróval összedolgozzuk. A tejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval, és a masszába forgatjuk. A krémet a formába simítjuk, és 3-4 órára behűtjük. Tálaláskor levesszük a forma oldalát, a tortát megszórjuk a pisztáciával, és eperszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.