Elkészítés: A tarját ujjnyi vastagságúra felszeleteljük, kissé kiveregetjük, széleit bevagdoshatjuk. Mindkét oldalát bedörzsöljük sóval, kevés őrölt borssal, mustárral, zúzott fokhagymával és a borsikafűvel. Ha friss fűszert használunk, azt apróra vágjuk. Egy nagyobb tálban egymásra rétegezzük a befűszerezett szeleteket úgy, hogy közéjük 1-2 evőkanál olajat is locsolunk. A húsok mehetnek a hűtőbe, ahol egy éjszakán át pácolódnak.
Másnap tepsibe rakjuk a szeleteket, tetejükre tehetünk karikára vágott vöröshagymát pirospaprikával megszórva, illetve bevagdosott szalonnaszeleteket is. Csontos húsok esetén érdemes egy kicsit alufólia alatt sütni, majd azt levéve pirosra sütjük. Megsüthetjük grillen, tárcsán is.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.