Elkészítés: A piskótához a tojássárgákat a porcukorral és egy kevés vízzel kikeverem. A fehérjéket kemény habbá verem. A sütőporos, diós lisztet hozzákeverem a sárgákhoz, majd óvatosan hozzáadom a felvert fehérjéket is. Majd megsütöm, és hagyom kihűlni.
A krémhez a pudingot a tejjel és a cukorral sűrűre főzőm. Miután levettem a tűzről, belekeverem a rumaromát, és hagyom kihűlni. Ha langyos, belekeverem a darált diót is. Végül hozzákeverem a felvert tejszínhabot.
A piskótát 6 lapra vágom, és sorban megkenem őket a krémmel. Az oldalát is bevonom kevés krémmel, megszórom darált dióval. A tetejét díszíthetjük tejszínhab halmocskákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.