Elkészítés: A tésztához a 6 tojássárgáját 15 dkg porcukorral habosra keverjük, hozzáadunk 6 dkg lisztet, 3 dkg kakaót és 1/4 csomag sütőport, jól összekeverjük, végül beleforgatjuk a 6 tojástfehérje keményre vert habját. Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a 1/2 dl tejet a 10 dkg darált dióval felfőzzük. 10 dkg vajat
10 dkg porcukorral habosra keverünk, majd ha a dió kihűlt, ezt is hozzáadjuk.
A krémet a kisült tészta tetejére kenjük, csokoládét reszelünk rá, és meggyel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.