Elkészítés: Vegyünk 12 kisméretű jégkrémgombócot (dinnyés vagy kávéskanál segítségével), tegyük egy tálba, és helyezzük a mélyhűtőbe legalább 1 órára.
A csokoládékrém elkészítéséhez tegyük a csokoládét egy tálba. Öntsük a tejszínt és a cukrot egy edénybe, és melegítsük alacsony lángon. Addig kavarjuk, amíg a cukor felolvad. Öntsük a csokoládéra a tejszínelegyet, és hagyjuk néhány percig megolvadni. Keverjük óvatosan 10 percig, amíg a keverék kihűl.
Amikor a jégkrémgombócok megkeményedtek, hempergessük bele őket egyesével a csokoládékrémbe, majd a kakaóporba, azonnal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.