Elkészítés: Vegyünk 12 kisméretű jégkrémgombócot (dinnyés vagy kávéskanál segítségével), tegyük egy tálba, és helyezzük a mélyhűtőbe legalább 1 órára.
A csokoládékrém elkészítéséhez tegyük a csokoládét egy tálba. Öntsük a tejszínt és a cukrot egy edénybe, és melegítsük alacsony lángon. Addig kavarjuk, amíg a cukor felolvad. Öntsük a csokoládéra a tejszínelegyet, és hagyjuk néhány percig megolvadni. Keverjük óvatosan 10 percig, amíg a keverék kihűl.
Amikor a jégkrémgombócok megkeményedtek, hempergessük bele őket egyesével a csokoládékrémbe, majd a kakaóporba, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.