Elkészítés: 4 tojás sárgáját 30 dkg porcukorral és 10 kanál vízzel habosra keverjük. 20 dkg lisztet, 1 csomag sütőport és 10 dkg darált diót, valamint a 4 tojás kemény habját hozzákeverjük, megsütjük.
A krémhez 2,5 dl tejet 3 kanál liszttel sűrűre főzünk. Közben a margarint, 3 tojássárgáját, 1 csomag vaníliás cukrot habosra keverünk, majd a kihűlt krémhez adjuk, összedolgozzuk.
A habhoz 3 tojásfehérjéből és 15 dkg cukorból kemény habot verünk. A tésztára kenjük a krémet, majd annak a tetejére a habot. Finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.