Egy tálban felütjük a tojásokat, hozzákeverjük a kristálycukrot és a csipetnyi sót, az őrölt fahéjat, hozzáöntjük a szénsavas ásványvíz felét, majd hozzáadjuk a lisztet, és simára keverjük.
Ezután kevergetés közben hozzáadunk még annyi ásványvizet, hogy egy sűrűbb palacsintatésztát kapjunk, majd hozzákeverjük az étolajat is.
Az almát meghámozzuk, majd egy nagyobb lyukú reszelőn, a masszához reszeljük és szintén alaposan összekeverjük. A teflon palacsintasütőt kikenjük olajjal, az almás palacsintatésztából kisebb halmokat kanalazunk bele, majd mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Tálaláskor a meleg palacsintát ízlés szerint megszórjuk porcukorral, őrölt fahéjjal, majd úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.