Elkészítés: Elővesszük gyönyörű lábasunkat, beleborítunk jó fél liternyi vizet, felforraljuk. Ha már lobog, belehajítjuk a babérlevelet, a vereshagymát, sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Egy kicsit forraljuk, majd kis lángra váltunk, beletesszük a halat, és körülbelül 5 perc alatt megpároljuk.
Pezsgőt bontunk, megkóstoljuk. Ha jó, akkor elszakadunk az üvegtől, keresünk egy közepes nyeles lábast, benne habverő segítségével a tejszínt a keményítővel simára keverjük, pezsgővel tuningoljuk, és állandó keverés mellett mártás sűrűségűre főzzük. Végezetül citromlével, sóval, borssal ízesítjük-fűszerezzük.
Tálaláskor kiemeljük a halat a pároló léből, lecsepegtetjük, tányérra tesszük, petrezselymes burgonyával vagy főtt tésztával körítjük, és természetesen nyakon öntjük a pezsgős mártással.
Bontsunk fel mellé még egy üveg száraz pezsgőt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.