Elkészítés: A borsót puhára pároljuk, és a levétől lecsepegtetjük.
Az apró kockára vágott szalonnát ropogósra sütjük, beletesszük a borsót, majd ráöntjük a felvert tojásokat, és lepényt sütünk belőle. Közben külön edényben hirtelen megsütjük a vékony hússzeletek mindkét oldalát, enyhén sózzuk, borsozzuk.
A tejfölt ízesítjük zúzott fokhagymával, mustárral, sóval és borssal.
A hússzeleteket egy kerek tűzálló tálba helyezzük, ráborítjuk a lepényt, és leöntjük a tejföllel. Ezután megszórjuk reszelt sajttal, és a sütőben összesütjük.
Saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.