Elkészítés: Vastagfalú edényben felhevítjük az olajat, a pórét és a vöröshagymát rádobjuk, 5 percig pároljuk, beleszórjuk a lisztet, 1 percig kevergetjük. A tűzről levéve felengedjük a levessel, majd fűszerezzük. Lassú tűzön tovább forraljuk kb. 20 percig.
Botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a sajtot, a bort és a tejet, majd ismét lassú tűzön felmelegítjük (amíg a sajt elolvad).
Ízlés szerint utófűszerezzük, és péksüteménnyel forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.