Elkészítés: A hagymákat darabolom, vajon megdinsztelem. A zellert és a krumplit kockára vágom, a zellerleveleket felvágom, hozzáadom a hagymához, együtt tovább dinsztelem. Fűszerezem, felengedem vízzel, puhára főzöm, öntök hozzá bort. Botmixerrel pürésítem, kicsit darabosra hagyom és sűrűre, az állaga csaknem olyan, mint egy főzeléké. (Aki hígabbra szereti, az önthet hozzá még vizet, tejet vagy főzőtejszínt.)
Kenyeret pirítok, s mindkét oldalát bedörzsölöm fokhagymával.
Tálaláskor merek a tányérba levest, teszek a közepére tejfölt, díszítem újhagymával és petrezselyemmel, beleteszem a pirítóst, megszórom füstölt sajttal, meglocsolom olívaolajjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.