Elkészítés: A húst szeletekre vágom, és ügyesen zsebet nyitok rajtuk. A szalonnát pici kockákra aprítom, kevés zsíron megizzasztom, hozzáadom a nagyon kis kockákra vágott hagymát, majd a szintén picire metélt gombát. Amikor a gomba kellően megtalálta a hangot a szalonnával és hagymával, reszelt sajttal dúsítom. Ezzel a raguval megtöltöm a besózott hússzeleteket, a szokásos módon panírozom, kisütöm és máris - sajttal megszórva - tálalom. Köretnek javaslok gombás-kukoricás rizst vagy hagymás tört krumplit. Nagyon jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.