Elkészítés: Olvaszd meg a csokoládét a vajjal együtt. (Mikrohullámú
sütőben melegítsd a legmagasabb fokozaton 2 percig, majd keverd simára.) Keverd bele a cukrot, és hagyd kihűlni. Egyenként add hozzá a tojásokat, mindegyik után alaposan keverd össze. Tedd bele a vaníliaaromát, a sütőport és a sót. Add hozzá a lisztet, és alaposan dolgozd össze. Legalább 4 órára rakd a hűtőszekrénybe. (Ha egy éjsza-
kán át hűtöd, még jobb.)
A sütés megkezdése előtt melegítsd elő a sütőt 200 fokra, a sütőrács középen legyen. Nedves kézzel formázz dió nagyságú golyókat. (Maszatolással jár, – ha gondolod, húzz műanyag kesztyűt.) Ejtsd a tésztagolyókat a porcukros tálkába, és rázogasd körbe őket, amíg a porcukor egyenletesen bevonja a golyókat. (Ha nagyon felmeleg-
szik a tészta, tedd vissza a hűtőbe, amíg ismét tudsz dolgozni vele.) Helyezd a golyókat kikent sütőlapra, egymástól 7–8 cm távolságra. Süsd 200 fokon 12–14 percig. 2 percig hagyd hűlni a sütőlapon, majd tedd át tortarácsra, hogy teljesen kihűljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.