Elkészítés: A fekete réteghez megolvasztjuk a margarint a cukorral és a kakaóporral. Hozzáadjuk a tojást, és addig keverjük, amíg besűrűsödik. Ekkor azonnal levesszük a tűzről, és beletesszük a kekszet, a kókuszreszeléket, a darált diót, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy sűrű masszát kapjunk. Kb. 20x20 cm-es tepsi alján elterítjük.
A fehér réteghez kikeverjük a margarint, a tejfölt és a pudingport. Hozzáadjuk a cukrot, és könnyű krémmé keverjük, rásimítjuk a kekszes rétegre.
Gőz fölött megolvasztjuk a csokoládét, hozzákeverjük a margarint, langyosra hűtjük, majd rákenjük a krémre. Legalább 2 órára hűtőbe tesszük, majd kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.