Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, vékony csíkokra vágjuk, és sózzuk. A lisztet kikeverjük a tojással, csipetnyi sóval és pici vízzel.
Elkészítés: A olajat mélyebb serpenyőben feltesszük melegedni, s amikor kellően meleg, bemártjuk a húscsíkokat a tojásos masszába, az edény oldalánál lehúzzuk a felesleges tésztát, majd megforgatjuk az összekevert magvakban, és a forró olajban pirosra sütjük. Amikor megsült, papírszalvétára szedjük, hogy leitassuk a felesleges olajat, és tálaljuk. Köretnek burgonyapürét és/vagy párolt zöldséget adhatunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 393 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.