Előkészítés: A spárgát megtisztítjuk, forró sós vízben kb. 10 perc alatt megfőzzük (a zöld spárgának csak a fás végeit kell levágni, a fehéret meg is hámozzuk, és a főzési idő kb. 25 perc), leszűrjük. A paradicsomot, a paprikát megtisztítjuk, falatnyi darabokra vágjuk. Az olívát lecsepegtetjük.
Elkészítés: Két-három spárgaszálat sonkás szalámiba tekerünk. Négy tányérra szétosztjuk. A maradék szalámit félbehajtva ízlésesen a tányérra fektetjük, köré szórjuk az olívát, a paradicsomot, a paprikát. Frissen őrölt borsot darálunk rá. Ízlés szerint pirítóst vagy friss bagettet kínálunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 382 kcal + kenyér!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.