Előkészítés: Felteszünk vizet forrni a tésztafőzéshez. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A répát megtisztítjuk, megmossuk, gyufaszál vastagságú csíkokra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, és felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és üvegesre pirítjuk benne a hagymát. Hozzákeverjük a répát, és megpároljuk. A tésztavízbe sót és 4 evőkanál olajat keverünk, és nem túl puhára főzzük (8 perc) benne a spagettit. Leszűrjük, lecsepegtetjük, azonnal a répás hagymához keverjük. Kissé megpirítjuk a tésztát, hozzákeverjük a citromlevet, és megszórjuk petrezselyemmel. Villával a tésztából fészkeket pörgetünk, így tesszük tányérra, és azonnal kínáljuk. Magában és halételekhez is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.