A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből csipet sóval habot verünk.
A tésztához a vajat keverjük habosra a cukorral, a tojás sárgáit egyenként keverjük el benne. A lisztet szitáljuk bele, és a tojáshab felével keverjük össze. A maradék tojáshabot finom mozdulatokkal, a többi hozzávalóval együtt keverjük bele.
A tésztamasszát kikent püspökkenyér formába simítjuk, és kb. 45-55 perc (tűpróbáig!) alatt megsütjük. (A forma nagyságától is függ a sütési idő!)
A formában kihűtjük, tálra borítjuk, szeleteljük és tálalhatjuk.
Megjegyzés
Egyszerű, gyors, és finom!
A receptet és a fotót Gaby53 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.