Elkészítés: A húst rántott húsnak megfelelő vastagságúra szeleteljük, sózzuk. A vöröshagymát apróra vágjuk. A lábas aljára hagymaágyat készítünk, kb. 2 cm vastagon, majd a hússzeletekkel betakarjuk, beborsozzuk, 2 babérlevelet rámorzsolunk. Ezután újból kezdjük a sort, míg elfogy a hús. Ekkor 2 evőkanál fehér zsírt teszünk a tetejére /lehet pecsenyezsír is/. A tűzhely legkisebb lángjára tesszük, és puhulásig főzzük keverés nélkül.
Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.