Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Megszórjuk ételízesítővel, borssal, és fokhagymát reszelünk rá. Fél óráig állni hagyjuk. Majd kevés olajat vagy vajat felmelegítünk, és a hússzeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. Tepsire sorakoztatjuk a hússzeleteket egymás mellé, és egy sor barackbefőttet teszünk a tetejére, amit reszelt sajttal bőven megszóruk. Előmelegített sütőben 220 fokon addig sütjük, míg a sajt megolvad és egy icipicit megpirul. Krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.