Előkészítése: előző nap a pulykamellet vékony szeletekre vágom, és húsverő kalapáccsal gyengén kiveregetem. Mélyebb tűzálló tálba teszem, megsózom, megborsozom, és rászórom a zúzott fokhagymát. Ráöntöm a tejet, a tálat befedem, és másnapig hűtőszekrényben tartom.
Elkészítése: a pulykamellfilé-szeleteket lecsöpögtetem, lisztbe mártom, és a felforrósított olajon mindkét oldalán átpirítom, majd visszateszem a tejbe. Befedem, és addig párolom, míg sűrű mártás nem képződik alatta. Párolt zöldség a hozzáillő köret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.