Elkészítés: A vajat felolvasztjuk egy sepenyőben, hozzáadjuk a garnélát. Sózzuk, fedővel lefedjük, és annyi vízben pároljuk, amennyi a rákból
kiolvad. 10 perc múlva levesszük a fedőt, hagyjuk, hogy elpárologjon a víz. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, újból megsózzuk, ezután rövid ideg sütjük.
A kenyereket megpirítjuk, melegen bedörzsöljük a fokhagymával, megkenjük a sajttal és tálaljuk.
A citromot 4 felé vágjuk, és a rák mellé kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.