Elkészítés: A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk. Aki nem szereti a bőrét, lehúzhatja. A combokat 2-3 helyen bevágjuk /jobban átjárja a pác és könnyebben átsül/, sózzuk. A fokhagymát átnyomjuk vagy apróra vágjuk, és belekeverjük a tejbe. A combokat egy tálba tesszük, ráöntjük a fokhagymás tejet, és 1-2 órára hűtőbe tesszük. Még jobb ha előző nap bepácoljuk.
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és még melegen áttörjük. Belekeverjük a vajat és a 2 egész tojást, ízesítjük a szerecsendióval, borssal, ételízesítővel. Csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük, és kivajazott vagy sütőpapírral kibélelt tepsire kis halmokat nyomunk. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
A combokat lecsöpögtetjük. A szokásos módon bepanírozzuk /liszt, tojás, zsemlemorzsa/, és bő olajban lassú tűzön megsütjük.
A combokat a burgonyával tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.