Elkészítés: Felteszem a tésztát főni, amíg fő, az átpréselt fokhagymát egy pillanatra megfonnyasztom az olajon, óvatosan, hogy ne égjen meg, mert keserű lesz. Beleteszem a sűrített paradicsomot, összekeverem, fűszerezem sóval, borssal, bazsalikommal, és kevés cukrot is teszek bele. Belenyomom a tömlős sajtot, és kevergetés közben hozzáadom a főzőtejszínt is. Ha kellően összeállt a szósz, és a tészta is kifőtt, akkor belekeverem a tésztát a szószba, így a tészta felszívja a piros szószt, és kicsit ragacsos állagú lesz. Tálaláskor reszelt sajtot szórok a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.