Elkészítés: A sonkát apró kockára vágjuk, és az olíva olajon elkezdjük pirítani. Útközben hozzáadjuk a kb. 2×2 cm-es kockákra vágott cukkinit, majd a vékony szeletekre vágott fokhagymát. Szép pirosra pirítjuk az egészet, és közben enyhén sózzuk.
A spagettit kifőzzük, és forrón hozzáforgatjuk a sonkás cukkinihez. Fehérborssal és a fűszerkeverékkel ízesítjük, ha szükséges, utánsózzuk.
A tejfölhöz hozzákeverjük a szárított zöldségkeveréket, és a kitálalt tésztát meglocsoljuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.