Elkészítése: A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és vékony csíkokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A gyömbért meghámozzuk és lereszeljük. 0,4 dl szójaszószt elkeverünk a chilikrémmel, beletesszük a húst, és legalább egy órára berakjuk a hűtőbe (marináljuk). Az újhagymát és a paprikákat megmossuk, a kukoricát leöblítjük. A hagymát és a paprikát felszeleteljük, a kukoricát hosszában félbevágjuk. A húst a felforrósított olajban megpirítjuk, majd kivesszük belőle. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a zöldségeket is, azután felöntjük a maradék szójaszósszal, a sherryvel és 1 dl vízzel. Belekeverjük a mogyorókrémet, és hagyjuk az egészet kicsit összefőni. Visszatesszük a serpenyőbe a húst, és összemelegítjük a zöldségekkel. Rizzsel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.