Elkészítése: A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és vékony csíkokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A gyömbért meghámozzuk és lereszeljük. 0,4 dl szójaszószt elkeverünk a chilikrémmel, beletesszük a húst, és legalább egy órára berakjuk a hűtőbe (marináljuk). Az újhagymát és a paprikákat megmossuk, a kukoricát leöblítjük. A hagymát és a paprikát felszeleteljük, a kukoricát hosszában félbevágjuk. A húst a felforrósított olajban megpirítjuk, majd kivesszük belőle. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a zöldségeket is, azután felöntjük a maradék szójaszósszal, a sherryvel és 1 dl vízzel. Belekeverjük a mogyorókrémet, és hagyjuk az egészet kicsit összefőni. Visszatesszük a serpenyőbe a húst, és összemelegítjük a zöldségekkel. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.