Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A májat megmossuk, lehártyázzuk. A friss fűszereket lemossuk, apróra vágjuk. A sütőt 220 C-fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: Kiterítünk 4 nagy alufólia lapot, megkenjük olajjal, rászórjuk a gombát. Sóval, őrölt borssal, a finomra vágott zöldfűszerekkel meghintjük, majd mindegyikre egy-egy májat fektetünk. Nem túl szorosan becsomagoljuk, a sütő rostélyára helyezzük a csomagokat, és kb. 20 perc alatt megsütjük. Zöldségkörettel vagy friss kenyérrel kínáljuk. Nyáron faszénparázs felett is megsüthetjük.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 35 perc múlva
1 adag: 369 kcal (köret nélkül)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.