Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1-2 órára a hűtőbe tesszük pihenni.
Ezután 2 cipót formálunk belőle, kinyújtjuk, és nagy gáztepsi hátán megsütjük. 2 nagy kört vágtam, és erre formáltam a 2 lapot.
A krémhez a vaníliás pudingporokat 10 dkg cukorral és 2 dl vízzel simára keverjük. Egy nagy edényben 1 liter vizet felforralunk, és ebben felfőzzük az előbbi masszát, majd beleforgatjuk a tojások keményre vert habját, amelyben már előzőleg 20 dkg porcukrot is elkevertünk.
Tovább forraljuk az egészet 3-4 percet, és forrón az alsó lapra kenjük.
Az alsó lap köré kartonpapírból vágtam keretet, melyet fóliával vontam be, és úgy öntöttem bele, simítottam el a krémet.
A karamellmázhoz a fél teáskanál instant kávét 5 evőkanál tejben feloldjuk, és 20 dkg porcukrot hozzáadva kis lángon folyamatosan kevergetjük. Ha besűrűsödik, levesszük a tűzről, és 7 dkg margarint keverünk hozzá. A másik lapot bevonjuk ezzel a mázzal, majd cikkekre vágjuk.
1/2 liter habtejszínt felverünk keményre, majd a krémre simítjuk, a habrózsákhoz és a torta bevonásához hagyunk belőle. A tetejére illesztjük a mázzal bevont tésztacikkeket, és ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.