Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral és a vízzel habosra felverem. A lisztet, a sót, a sütőport és a kakaót összekeverem, hozzáadom a tojásos masszához és megint összekeverem. Kikent, lisztezett tepsibe simítom, és 180 fokon 20-25 percig sütöm.
A krémhez a 4 csomag vaníliás pudingot (főzős) elkeverem 2 deci
vízzel. 1 liter vizet 15 dkg cukorral felteszek forrni, ha felforrt, hozzáadom a pudingot, és áttetszőre megfőzöm. A 10 tojásfehérjét 5 dkg cukorral jól felverem, és a pudinghoz keverem, még 3 percig lassú tűzön főzöm. A kisült tésztára simítom a krémet.
Ha kihűlt a krém, a tejszínt felverem, és rásimítom a krémre. Étcsokit reszelek rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.