Elkészítés: Kézi habverő segítségével keverd össze a tojásokat, a tejet, a sót, a lisztet és vizet krémes állagúra. Egy palacsintasütőt melegíts át, és olvaszd fel rajta a vajat. Önts bele egy adag tésztát, süsd hagyományos módon, majd fordítsd meg, így készítsd el a többi palacsintát is.
Jön az öntet készítése: öntsd a cukrot a hideg serpenyőbe, és nagyon óvatosan kezdd melegíteni, néha keverd is meg. Amint a karamell-állagot eléri, öntsd rá a kifacsart narancsok levét, és lassan főzd, amíg a felére sűrűsödik.
A palacsintákat töltsd meg a narancsos krémmel, hajtsd háromszöggé. Tálaláskor a már megtöltött palacsintákra önts fél deci alkoholt, gyújtsd meg. Ez az eljárás veszélyes, így csak gyakorlottabbak csinálják. Gyorsan elkészíthető különleges palacsinta!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.