Elkészítés: A fagyasztott rákot és kagylót kiolvasztom, megszórom az oreganóval, hagyom kicsit állni. Addig az olívaolajat felforrósítom, belenyomom a fokhagymát, de nem hagyom megbarnuni. Beleszórom a tenger gyümölcseit, majd a babért, citromot, fehérborsot, keverem-párolom 5-6 percet így, majd beleteszem a sajtot. 1-2 kavarás után ráöntök 2 dl tejszínt, így is főzöm 5-6 percig, majd a maradék tejszínt kikeverem az étkezési keményítővel, és ezt hozzáadom. Besűrítem, majd jól belekeverem a makarónit, amit már kifőztem közben. Tálaláskor kapribogyóval díszítem a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.