Elkészítés: A füstölt hal bőrét lehúzzuk, kiszedjük a szálkákat, és a halhúst apró darabokra tördeljük. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk.
Félreteszünk 2 evőkanálnyi halhúst a tálaláshoz, a többit turmixgépbe tesszük. Hozzáöntjük a tej felét, fél citrom levét, belekavarjuk a hagymát, és simára pépesítjük. Hozzáadjuk a megmaradt tejet, a tejszínt, sóval, őrölt borssal, illetve a szósszal ízesítjük, és még egyszer összemixeljük.
Tálalás előtt a snidlinget megmossuk, lecsepegtetjük és apróra vágjuk. A levest óvatosan megmelegítjük.
A snidlinggel beszórva, a megmaradt, karikára vágott citrommal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.