Klasszikus kuglóf
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kapros tökfőzelék virslivel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus grízgaluska leves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Hagymás rostélyos
Epres blondie
Klasszikus stíriai metélt
Dubarry-csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Körömpörkölt csülökkel
Kijevi csirkemell rizibizivel
Vadas marha
Kínai szezámmagos csirke
Babgulyás
Finomfőzelék
Tojásos nokedli fejes salátával
Pisztráng

Receptek pisztráng hozzávalóval

Leírás

A pisztráng az egyik legkedveltebb halféleségünk. Nem véletlenül, hiszen nagyon ízletes, ugyanakkor egyszerűen, gyorsan elkészíthető. Általában egészben sütik meg. Grillezve is nagyszerű, de ha csupán paprikás lisztbe forgatva, bőséges zsiradékban sütjük át, akkor is ellenállhatatlanul finom lesz. Jól illik hozzá a citrom, a rozmaring, a petrezselyem, a fokhagyma, a bors. A recepteket a saját ízlésünkre szabhatjuk.

Mikor vedd?

A halas üzletekben szinte egész évben kapható.

Hogyan tárold?

Mindenképpen hűtőszekrényben, és még frissen el kell készíteni. Megtisztítva mélyhűtőben is tárolható 1-2 hónapig.
Tápérték(100 g)
110 kcal Energia
2.7 g Zsír
0 g Szénhidrát
21.2 g Fehérje
Pisztráng receptek (43 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.