A tisztított pisztrángot megmossuk, a ghít kemény állapotban egy késsel összeaprítjuk, egy tálban a petrezselyemmel, fokhagymával és fél teáskanál sóval összekeverjük. Citromszeleteket elfelezzük.
A halakat megtöltötjük a „fűszervajjal”, és sorba rakjuk beléjük 3-3 darab fél szelet citromot. A bőrüket bevagdossuk (de nem irdaljuk szálkáig, mert jobb, ha nincsenek a szálkák elvágva), majd besózzuk.
Egy kerámia bevonatú serpenyőbe teszünk egy kis zsiradékot, és a halak mindkét oldalát kb. 8-10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.