A grillezett töltött pisztránghoz először a halakat megmossuk, leszárítjuk, beirdaljuk és citromlével kívül-belül meglocsoljuk, majd sóval, borssal bedörzsöljük.
A szalonnát apró kockákra vágjuk, serpenyőben kipirítjuk a zsírját. A felesleget leöntjük és a maradékon megfonnyasztjuk a tisztított és vékony csíkokra vágott sárgarépát, zellert, újhagymát és a reszelt fokhagymát. Ízesítjük sóval, borssal, hozzáadjuk a fehérbort, és miután a zöldségeket megdinszteltük, levesszük a tűzről és hűlni hagyjuk.
A zsemlét a tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk és hozzámorzsoljuk a zöldségekhez. Hozzáadjuk a tojást és az egészet összedolgozzuk. A keverékkel megtöltjük a pisztrángokat és előmelegített grillen mindkét oldalukat pirosra sütjük.
A zöldségkeveréket a vajon megpároljuk, kevés sóval ízesítjük, a rizst a szokásos módon megfőzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.