A pisztrángokról lekapargatjuk a pikkelyeket, a szemeiket eltávolítjuk. Kívül-belül gondosan megmossuk a halakat. Besózzuk őket, a belsejükbe hintünk egy kevés borsot, illetve elosztunk bennük néhány ág rozmaring és a kakukkfű lecsipkedett levelét.
A halakat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, meglocsoljuk az olívaolajjal, és a 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük 10 percre. Azután megfordítjuk őket, és további 10 percig sütjük.
A citromokat felvágjuk szeletekre, és elrendezzük azokat 4 db tányéron. Rájuk fektetjük a pisztrángokat, végül megszórjuk őket egy kevés szeletelt mandulával. Petrezselymes burgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.