A sütőt előmelegítjük 180 fokra grill fokozaton. A megtisztított halakat kívül-belül alaposan megsózzuk, majd a belsejébe pár levél petrezselymet és egy-egy szelet citromot teszünk.
Egy sütőtálcára feketjükőket, majd meglocsoljuk olívaolajjal. 18-20 percig sütjük, amíg a bőre kissé megbarnul, és hólyagosra, ropogósra pirul.
Amíg sül a hal, elkészíthetjük a főzeléket: ehhez a hagymát felaprítjuk, olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt cukkinit és a friss oregánót. Ízlés szerint megsózzuk.
A cukkinit kicsit lepirítjuk, majd hozzáöntjük a darabolt paradicsomot és összeforraljuk. Addig főzzük amíg a cukkinit már kellemesen harapható. A sült hal mellé kínáljuk a könnyű főzeléket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.