Megmossuk, majd szárazra törüljük a pisztrángot, sózzuk, borsozzuk. A pisztráng belsejébe teszünk egy karika citromot, meglocsoljuk a frissen facsart citromlével.
Olíva olajjal bekenjük a sütőpapírt és a pisztrángot is, és becsomagolva forró sütőbe tesszük. 25 percig a papírban sütjük, majd a papírt kinyitva egy kicsit rápirítunk.
Az olívaolajat a tepsibe tesszük rátesszük a spenótleveleket, amikor kezd összeesni, ráöntjük a tejszínt, és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Sózzuk borsozzuk. Ne főzzük szét, úgy finom, ha roppanós a spenót levél.
A kuszkuszt megsózzuk, és másfélszeres mennyiségű forró vízzel leforrázzuk. Tálaláskor metélőhagymával megszórjuk. Tálalásig melegen tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.