A pisztrángokat lepikkelyezzük, átmossuk, szárazra töröljük és beirdaljuk.
A halak belsejét sóval, kakukkfűvel bedörzsöljük, a citromkarikákat és a fokhagymát a hasukba tesszük.
A sütőpapírral vagy alufóliával bélelt tepsibe tesszük, a halakat kívülről olívaolajjal bedörzsöljük, sózzuk, borsozzuk, majd kb. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 20 perc alatt készre sütjük. A végén grillfokozatra állítjuk a sütőt, hogy ropogós legyen a bőre.
A rukkolát átmossuk és lecsepegtetjük. Egy pohárban a mézet, a narancslevet, az olívaolajat, pár csepp borecetet, a reszelt gyömbért, a cayenne borsot összekeverjük és sóval ízesítjük. A salátára szórjuk a felkockázott almát és a megmaradt narancsot. Ráöntjük az öntetet, és jól összekeverjük.
Megjegyzés
Meglepően könnyű elkészíteni, nagyon finom és könnyű étel, jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.