A krumplit megmossuk, szárazra töröljük, alufóliába csomagoljuk, majd egy tepsibe rakjuk, és a 180 fokos sütőbe toljuk. 30-35 percig sütjük, majd a hallal együtt sütjük tovább.
A pisztrángot megmossuk, szárazra töröljük, majd megsózzuk és -borsozzuk. Mindkét pisztráng belsejébe teszünk 1-1 karika citromot, 2-3 szál petrezselyemzöldet és kaprot, meglocsoljuk a frissen facsart citromlével, és a tetejére is rakunk 1-2 szelet citromot.
A sütőpapírt és a pisztrángot is bekenjük olívaolajjal, majd becsomagolva forró sütőbe tesszük. 20-25 percig sütjük a papírban, majd a papírt kinyitva egy kicsit rápirítunk. A héjában sült krumplival, tejföllel vagy kapros öntetettel kínáljuk.
Megjegyzés
Ma egy finom, laktató és egészséges ételt hoztam. Szeretem sütőpapírban sütni a pisztrángot, mert nagyon ízletes és zsírszegény. Mindig azt a zöld fűszernövényt használom, ami itthon van. Most friss zöld kapor és petrezselyem volt. Könnyű elkészíteni, mert összerakjuk, és a sütő a többit elvégzi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.