A halakat megmossuk, kívül-belül sózzuk, borsozzuk. A belsejébe ízlés szerint kakukkfüvet szórunk, majd megtöltjuk a reszelt sárgarépával. A hal külsejét finoman meglisztezzük, majd betekerjük a bacon szeletekkel. Alaposan megkenjük olívaolajjal, hogy ne ragadjon le. Hasznalhatunk alufóliát is a letapadás és a szétesés megelőzésére.
A halakat a közepes hőmérsékletűre előmelegitett grillre tesszük, oldalanként kb 15 perc alatt- a hal méretétől függően- szép pirosra, ropogósra sütjük.
Amíg a hal sül, elkészítjük a citrusos salátát. Legegyszerűbb készen kapható reszelt saláta mixből keszíteni, amihez julienre vágjuk a répát, a káposztát, és a céklát. Hozzáaadjuk a félbe vágott koktélpararadicsomot. A narancsot meghámozzuk, eltávolítjuk a hártyáját és kisebb kockára vágjuk és összekeverjük a salátával. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk bazsalikommal, végül meglocsoljuk a citrom levével és az olívával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.