Elkészítés: A vadashoz az összes zöldséget megpucolom, falatnyi darabokra vágom és megfőzöm, mint egy zöldséglevest. Ha megfőtt, a levéből leöntöm a felesleget, és botmixerrel pépesítem.
A szószhoz egy másik lábasban olajat és 3 evőkanál cukrot világos karamell színűre pirítok, és a zöldségpürét óvatosan belekeverem. Ízesítem (citromhéj, babérlevél, ecet, mustár, só), végül behabarom az összes tejföl és 3 fakanálnyi liszt segítségével.
A csirkemellet megmosom és vékony csíkokra vágom. Sózom, borsozom, bazsalikommal is meghintem, végül liszttel is megszórom, átforgatom. Kevés forró olajon gyorsan megpirítom, majd amikor szépen kifehéredett, a vörösbort aláöntöm, a pörzsanyagokat is felszedem, majd fedő alatt a bort elpárolom a hús alól. Amikor elkészült, összekeverem a vadas szósszal.
Spagettit főzök hozzá köretként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.