Elkészítés: Az olajba belekaprajuk a fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket, majd a mustárt. Ezzel a keverékkel jól bekenjük a bőrétől megfosztott csirkecombokat, és 10 percre letakarva mélyhűtőbe tesszük. A burgonya héját alaposan lesikáljuk, az egyik oldalába kicsit behasítunk, és ebbe a mélyedésbe kb. 1/2 diónyi margarint teszünk, majd a burgonya héját egyenletesen kevés sóval bedörzsöljük és alufóliába tekerjük.
A csirkecombokat és a borgonyát grillrácsra helyezzük, alá a tepsibe kevés vizet öntünk. A tepsit a ráccsal együtt beborítjuk fóliával, és jó meleg sütőben kb. 25 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és kb. 5 percenként kiskanálnyi sörrel megöntözzük a combokat.
A mexikói zöldséget kb. 6-10 perc alatt nagyon kevés olajon megpirítjuk.
Tálaláskor a burgonyát meghámozzuk, karikára vágjuk, és a sajtot rátépkedjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.