Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágom, és az olajon üvegesre dinsztelem. A májat megmosom, majd felszeletelem, és ráteszem a hagymára, 1/2 dl vizet öntök rá, és fedő alatt párolom. Kis idő után megforgatom a májat, és izlés szerint borssal, köménnyel és majorannával meghintem. Tovább párolom kb. ugyanannyi ideig, és ismét megforgatom. A zöldségzöldjét apróra vágom és rászórom, ha igényli, még egy kis vizet öntök hozzá. Puhára főzöm, míg csak a szaftja marad.
Krumlipürével tálalom és sózom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.