A burgonyákat jól mossuk meg, kefével távolítsuk el a vékony héjukat. Vágjuk fel mindegyiket 4 darabra, fűszerezzük és sózzuk meg, majd jól keverjük össze az olajjal. A sütőt melegítsük elő 210 °C-ra.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral. A burgonyákat tegyük a tepsibe, és kb. fél óráig süssük. Közben készítsük elő a mártást: az uborkát tisztítsuk meg, vágjuk félbe, és távolítsuk el a magjait, majd vágjuk fel apró kockákra.
Az uborkát a paradicsommal, a mézzel és a petrezselyemzölddel együtt passzírozzuk át. Ízlés szerint sózzuk meg, de tehetünk hozzá egy kis csilit is. Nemcsak sült krumplihoz, de nyársas húsokhoz is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.