Elkészítés: Kibélelünk sütőpapírral egy nagy tepsit. A margaront habosra keverjük, kisebb adagokban beledolgozzuk a cukrot, majd a tojást, a fűszerkeveréket, a pálinkát és egy csipet sót. A lisztet összekeverjük a keményítővel, a sütőporral, és a felét a vajas masszába dolgozzuk. A másik felét folyamatosan adagoljuk hozzá addig, amíg sima, nem ragadós tésztát kapunk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A tésztát lisztezett deszkán 3 mm vékonyra kinyújtjuk, szíveket szaggatunk belőle. A tepsibe rakosgatjuk, és a sütőben 15-20 percig sütjük. Rácsra szedjük, hagyjuk kihűlni.
A pisztáciát apróra összevágjuk. A tortabevonót felolvasztjuk. Nejlonzacskóba töltjük, aminek az egyik csücskét lecsippentjük, amin keresztül vékony csíkokat húzunk a szívekre. Megszórjuk a vágott pisztáciával, és hagyjuk teljesen megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.