Elkészítés: A vöröshagymát kis kockákra, a gombát szeletekre vágom. A húst vékony szeletekre vágom. A margarinon megsütöm a húst (akkor jó, ha már aranysárga), amikor még fehér megsózom, megborsozom. A visszamaradt margarinba (én át szoktam szűrni) beleteszem a hagymát és a gombát, megsózom, megborsozom. Fedő alatt párolom, majd leveszem a fedőt, és ha van rajta víz, hagyom elfőni. Hozzáöntöm a tejszínt, az ömlesztett sajtokat, összekeverem, és pár percig főzöm (nem kell besűrűsödnie). A brokkolit (én fagyasztottat szoktam) forrásban lévő vízbe teszem 1-2 percre, majd kiveszem.
Előveszek egy jénai tepsit, a szélére néhány brokkolit teszek, utána húst, megint brokkolit, megint húst...(nem vízszintesen rétegzem, hanem állítva), közbe mártással meglocsolom a hús-brokkoli közöket. A maradék mártást a tetejére öntöm, rászórom a reszelt sajtot is, majd beteszem a sütőbe. Ha a sajt aranysárga, az étel kész! Köretként rizs illik hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.