Előkészítés: Az almát és az uborkát megpucolom, apró darabokra vágom, és egy nagy tálba helyezem. Hozzáadom a felkockázott feta sajtot. Megpucolom a fokhagymát, a vöröshagymát és a húst is kis darabokra vágom (én kis kockákra szoktam, de lehet csíkozni is). A tojást keményre főzöm, a fehérjét hozzádarabolom az uborkához és a többihez, a sárgáját félrerakom. A krumplit feldarabolom és megfőzöm, majd a többi darabolt hozzávalókhoz rakom.
Az apróra vágott vöröshagymát felrakom kevés olajon dinsztelni. Hozzáadom a darabolt húst, ízesítem sóval, borssal. Fokhagymát és citromhéjjat rakok hozzá, majd felöntöm narancslével. Sok fűszert rakok hozzá, hogy érződjön ki rajta minden, de mindenki döntse el, mennyire szereti fűszeresen. Addig főzöm a húst, hogy omlós legyen, és a narancslé is elpárolódjon róla.
Az öntethez a tejfölhöz hozzáadom a tojássárgáját, majd ízesítem majonézzel, mustárral, sóval, borssal és egy kis citromlevével. Itt is ki milyen ízt részesít előnyben, úgy ízesít!
A végén pedig a tálba helyezett hozzávalókat, a húst és az öntetet összekeverem, és készen is van. Azonnal, melegen lehet tálalni, citromkarikával lehet díszíteni, de hidegen is nagyon finom tud lenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.