Előkészítés: A pórét megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, megmossuk, és karikákra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olaj felét, megpirítjuk benne a gerslit, köményt és a póré fehér részét. Felöntjük a levessel, és 30-40 percig főzzük. Közben az almát megmossuk, (nem hámozzuk) négybe vágjuk, magházát kiemeljük, és keresztben kis szeletkékre vágjuk. Megcsepegtetjük a citromlével. A főzési idő végén a levesbe keverjük. A virslit félbe-, majd hosszában négybe vágjuk. Felforrósítjuk a maradék olajat, és 3 percig pirítjuk benne a póré zöldebb részét. Hozzáadjuk a virslit, és további 2 percig pirítjuk. A levesbe keverjük. A levest snidlinggel díszítjük. Aki szereti, kevés ecettel savanyíthatja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.